Page does not load correctly

Slimjet bug reports
josegimcam
Posts: 190
Joined: Fri Nov 13, 2015 5:14 am

Page does not load correctly

Post by josegimcam »

I've noticed that the page https://www.nationalgeographic.com doesn' t load correctly. This doesn' t happen in Firefox or Edge.
Thanks.

User avatar
Passenger
Posts: 134
Joined: Wed Dec 04, 2019 4:43 pm
Location: Chicago

Re: Page does not load correctly

Post by Passenger »

I'm noticing the same thing.

So I go over to NoScript to disable it temporarily.

No less than 25 scripts, many from sites I never heard of. Not messing with it.
OS -- Windows 7
Slimjet 26.0.10.0
Native ad blocker disabled
NoScript, AdBlock Plus <<== I consider these extensions essential

josegimcam
Posts: 190
Joined: Fri Nov 13, 2015 5:14 am

Re: Page does not load correctly

Post by josegimcam »

It's been 5 days and the issue continues to persist.
Thanks

Tweakerz
Posts: 126
Joined: Tue Jul 03, 2018 11:24 pm

Re: Page does not load correctly

Post by Tweakerz »

Maybe the new update fixed it somehow? I tried the other day and it did not work but just tried and it worked fine. I upgraded and came to the forum to see what new posts might be around in case this latest update created issues but it seems perhaps it fixed at least this one (for me).

josegimcam
Posts: 190
Joined: Fri Nov 13, 2015 5:14 am

Re: Page does not load correctly

Post by josegimcam »

Regrettably, not for me.
Thanks.

Tweakerz
Posts: 126
Joined: Tue Jul 03, 2018 11:24 pm

Re: Page does not load correctly

Post by Tweakerz »

josegimcam wrote:
Mon Jan 13, 2020 10:16 pm
Regrettably, not for me.
Thanks.
Sorry buddy, other than the most recent update I cannot think of any other changes I made that can be of help, maybe next update will sort your issues.

josegimcam
Posts: 190
Joined: Fri Nov 13, 2015 5:14 am

Re: Page does not load correctly

Post by josegimcam »

As I said this doesn't happen in Firefox or Edge. I'm writing this because Slimjet has been my default for many years.
Thanks.

Tweakerz
Posts: 126
Joined: Tue Jul 03, 2018 11:24 pm

Re: Page does not load correctly

Post by Tweakerz »

josegimcam wrote:
Tue Jan 14, 2020 3:47 am
As I said this doesn't happen in Firefox or Edge. I'm writing this because Slimjet has been my default for many years.
Thanks.
It is very frustrating, to say the least. While I have not used SJ for many years it has been well over a year, maybe two and I like it just slightly more than a few others which is why I prefer to use it even with the couple issues I have currently that persist through many upgrades (sadly).

I have an issue with the List of tabs button and using the screenshot tool currently, maybe we will both get lucky and sometime soon an update will resolve these things. Other than the normal try Incognito or disable ad blockers and such I guess I am of no use with resolving your current issue.

Good luck!

User avatar
Passenger
Posts: 134
Joined: Wed Dec 04, 2019 4:43 pm
Location: Chicago

Re: Page does not load correctly

Post by Passenger »

Incognito. Hardly ever use it so didn't think of it.

Just tried incognito + disable ad blocker and it seems to do the trick.

Image

Be advised. Awful lot of snooping going on there.
OS -- Windows 7
Slimjet 26.0.10.0
Native ad blocker disabled
NoScript, AdBlock Plus <<== I consider these extensions essential

Tweakerz
Posts: 126
Joined: Tue Jul 03, 2018 11:24 pm

Re: Page does not load correctly

Post by Tweakerz »

Maybe not ideal but at least it works and now you can troubleshoot why perhaps. Glad you got a bit further, hope the good fortune holds out and you figure it all out now. :!:

Post Reply