Rendering a little flaky after last update

Slimjet bug reports
Post Reply
User avatar
Passenger
Posts: 141
Joined: Wed Dec 04, 2019 4:43 pm
Location: Chicago

Rendering a little flaky after last update

Post by Passenger »

Takes a few seconds to snap into place rather than seemingly instantaneous.

Intermittently annoying.
OS -- Windows 7
Slimjet 26.0.12.0
Native ad blocker disabled
NoScript, AdBlock Plus <<== I consider these extensions essential

User avatar
Passenger
Posts: 141
Joined: Wed Dec 04, 2019 4:43 pm
Location: Chicago

Re: Rendering a little flaky after last update

Post by Passenger »

Managed to get a screen shot.

Image

It also does something like that inside web pages, but I couldn't catch it in the act.

Only lasts a few seconds.
OS -- Windows 7
Slimjet 26.0.12.0
Native ad blocker disabled
NoScript, AdBlock Plus <<== I consider these extensions essential

7PHC6ENB
Posts: 18
Joined: Fri May 05, 2017 11:37 am

Re: Rendering a little flaky after last update

Post by 7PHC6ENB »

Try setting "chrome://flags/#use-angle" to D3D11.
Works for me.

User avatar
Passenger
Posts: 141
Joined: Wed Dec 04, 2019 4:43 pm
Location: Chicago

Re: Rendering a little flaky after last update

Post by Passenger »

Thanks.

I will report back tomorrow.
OS -- Windows 7
Slimjet 26.0.12.0
Native ad blocker disabled
NoScript, AdBlock Plus <<== I consider these extensions essential

User avatar
Passenger
Posts: 141
Joined: Wed Dec 04, 2019 4:43 pm
Location: Chicago

Re: Rendering a little flaky after last update

Post by Passenger »

Appears to have done the trick.

I wonder how the last update knocked it out of whack? New default?

Thank again.
OS -- Windows 7
Slimjet 26.0.12.0
Native ad blocker disabled
NoScript, AdBlock Plus <<== I consider these extensions essential

filippobottega
Posts: 2
Joined: Mon Oct 21, 2019 2:05 am

Re: Rendering a little flaky after last update

Post by filippobottega »

Me too, setting chrome://flags/#use-angle to D3D11 solved the issue.

Thank you!

Post Reply