[Resolved] no Slimjet on Windows 10 build 10565

Slimjet bug reports
Post Reply
olafz.olafz
Posts: 6
Joined: Mon Oct 26, 2015 1:56 am

[Resolved] no Slimjet on Windows 10 build 10565

Post by olafz.olafz » Mon Nov 09, 2015 3:08 am

On startup, I am getting this "it's dead, Jim" right away.
Even a new installation did not fix it.
Slimjet version is x64 5.0.17.0

dev
Posts: 761
Joined: Mon Apr 21, 2014 10:30 pm

Re: no Slimjet on Windows 10 build 10565

Post by dev » Mon Nov 09, 2015 2:12 pm

try the beta 6.0

olafz.olafz
Posts: 6
Joined: Mon Oct 26, 2015 1:56 am

Re: no Slimjet on Windows 10 build 10565

Post by olafz.olafz » Tue Nov 10, 2015 1:09 am

There is no x64 beta.

User avatar
hyperion
Posts: 23
Joined: Tue Oct 20, 2015 2:57 am
Location: Italy

Re: no Slimjet on Windows 10 build 10565

Post by hyperion » Tue Nov 10, 2015 5:20 am

olafz.olafz wrote:There is no x64 beta.
Not yet.
The tip provided by dev is correct, you can try the new beta and see if the problem persists
Francesco Cantalini
Sysadmin and IT Security Consultant

olafz.olafz
Posts: 6
Joined: Mon Oct 26, 2015 1:56 am

Re: no Slimjet on Windows 10 build 10565

Post by olafz.olafz » Tue Nov 10, 2015 6:40 am

I have tried the x86 beta, and it works well.

olafz.olafz
Posts: 6
Joined: Mon Oct 26, 2015 1:56 am

Re: [Resolved] no Slimjet on Windows 10 build 10565

Post by olafz.olafz » Thu Nov 12, 2015 1:10 pm

I just updated my Windows 10 Pro (no preview, it's my home PC) to November update Build 10565. Et voila: same thing, the x64 version starts, but is even unable to display the settings page.

Post Reply