Flash plugin [Slimjet 19.0.2.0]

Slimjet bug reports
Anonymosity
Posts: 54
Joined: Sun Feb 24, 2019 6:39 pm

Re: Flash plugin [Slimjet 19.0.2.0]

Post by Anonymosity » Wed May 22, 2019 12:55 pm

Flash is definitely not working with Slimjet 22.0.4.0. I have PPAPI flash installed, and Opera is using it, but Slimjet is not. I tested with this site: https://www.whatismybrowser.com/detect/ ... -installed and the result is, "No
Flash is disabled or not installed in this browser", With Opera, the answer is "Yes".

sleeper10
Posts: 357
Joined: Thu Jun 23, 2016 7:34 pm

Re: Flash plugin [Slimjet 19.0.2.0]

Post by sleeper10 » Wed May 22, 2019 2:25 pm

Did you click the lock icon on that site left of the url address & choose 'Allow' for flash to run, then reload page? That worked for me.

Anonymosity
Posts: 54
Joined: Sun Feb 24, 2019 6:39 pm

Re: Flash plugin [Slimjet 19.0.2.0]

Post by Anonymosity » Thu May 23, 2019 11:42 am

sleeper10 wrote:
Wed May 22, 2019 2:25 pm
Did you click the lock icon on that site left of the url address & choose 'Allow' for flash to run, then reload page? That worked for me.
That works, but I want Flash to ask first, not just run automatically, and it does not ask.

sleeper10
Posts: 357
Joined: Thu Jun 23, 2016 7:34 pm

Re: Flash plugin [Slimjet 19.0.2.0]

Post by sleeper10 » Thu May 23, 2019 12:51 pm

Anonymosity wrote:
Thu May 23, 2019 11:42 am
sleeper10 wrote:
Wed May 22, 2019 2:25 pm
Did you click the lock icon on that site left of the url address & choose 'Allow' for flash to run, then reload page? That worked for me.
That works, but I want Flash to ask first, not just run automatically, and it does not ask.
Not sure I follow you, it did ask. Then you had to choose Allow. Ask is the default setting.

Anonymosity
Posts: 54
Joined: Sun Feb 24, 2019 6:39 pm

Re: Flash plugin [Slimjet 19.0.2.0]

Post by Anonymosity » Fri May 24, 2019 11:59 am

I had to change the setting to allow by default for that site. I want to keep the default as ask, but Slimjet will not ask. If I try to play a video, it will just sit there and not ask.

sleeper10
Posts: 357
Joined: Thu Jun 23, 2016 7:34 pm

Re: Flash plugin [Slimjet 19.0.2.0]

Post by sleeper10 » Fri May 24, 2019 1:52 pm

Far as I know, Ask just means you have to choose to allow flash to run or not. That's how it asks, same on Firefox. Until you choose Allow or click on a flash symbol (if there is one), nothing happens. If you're expecting some kind of Ask popup, there is none. At least, I don't get any on Slimjet or Firefox.

Anonymosity
Posts: 54
Joined: Sun Feb 24, 2019 6:39 pm

Re: Flash plugin [Slimjet 19.0.2.0]

Post by Anonymosity » Sun May 26, 2019 11:16 am

I was expecting either some kind of popup or just the play button starting the video when clicked. With Pale Moon using Flash, if I click a play button, it asks to allow or not. With SeaMonkey, just clicking the play button is enough. Both are set to ask first.

sleeper10
Posts: 357
Joined: Thu Jun 23, 2016 7:34 pm

Re: Flash plugin [Slimjet 19.0.2.0]

Post by sleeper10 » Sun May 26, 2019 12:48 pm

Yeah, I suspect browsers may behave differently. If you post a video url, I'll see if my Slimjet behaves same as yours.

Anonymosity
Posts: 54
Joined: Sun Feb 24, 2019 6:39 pm

Re: Flash plugin [Slimjet 19.0.2.0]

Post by Anonymosity » Tue May 28, 2019 2:34 pm

What about the test site? https://www.whatismybrowser.com/detect/ ... -installed
That states whether it can see Flash or not.
The number of sites that use Flash is decreasing. Many sites that used to use Flash are now using HTML5.

sleeper10
Posts: 357
Joined: Thu Jun 23, 2016 7:34 pm

Re: Flash plugin [Slimjet 19.0.2.0]

Post by sleeper10 » Tue May 28, 2019 6:41 pm

Anonymosity wrote:
Tue May 28, 2019 2:34 pm
What about the test site? https://www.whatismybrowser.com/detect/ ... -installed
That states whether it can see Flash or not.
The number of sites that use Flash is decreasing. Many sites that used to use Flash are now using HTML5.
Answered that in previous post:

Post by sleeper10 » Wed May 22, 2019 3:25 pm

Did you click the lock icon on that site left of the url address & choose 'Allow' for flash to run, then reload page? That worked for me.

Post Reply