SJ-10_x64 deb segfaults on Deb-8.4 [WORK-AROUND]

Slimjet bug reports
Post Reply
RichardH
Posts: 20
Joined: Wed Jan 13, 2016 6:43 am

SJ-10_x64 deb segfaults on Deb-8.4 [WORK-AROUND]

Post by RichardH » Tue May 24, 2016 4:01 pm

First it refused to start on 386-deb; now it refuses to start on x64-deb.
It seems almost as if it has a counter that segfaults after certain executions?
It runs and works great for awhile, and then, it only segfaults.

On 32 bit last week, it seemed to resolve itsself with sj-9070.
This week on 64 bit, sj-1001 was working fine; and then it only segfaults.
Mind, this is happening on 2 different boxes: a 32 bit netbook and now on my 64 bit desktop.
What am I doing wrong?
Is there a known conflict with some other app?
Sure hope you can find the problem.
I see that 10.0.2.0 is out.
Will download and see if problem is resolved.

Nope. This is what it says:

Code: Select all

richard@mx64:/DATL/Apps-Deb-64/Slimjet/slimjet_1000
$ flashpeak-slimjet 
[15661:15661:0524/180752:ERROR:process_singleton_posix.cc(246)] readlink(/tmp/.org.chromium.Chromium.Au2luS/SingletonCookie) failed: Permission denied
Segmentation fault
richard@mx64:/DATL/Apps-Deb-64/Slimjet/slimjet_1000
Last edited by RichardH on Wed May 25, 2016 3:25 pm, edited 2 times in total.
MX-15_x64: desktop w/4.7.0-4.1-liquorix-amd64;
MX-15_386: netbooks w/4.4-7.dmz.1-liquorix-686-pae.

flashpeak
Site Admin
Posts: 361
Joined: Mon Apr 21, 2014 3:57 pm

Re: SJ-10_x64 deb segfaults on Deb-8.4

Post by flashpeak » Tue May 24, 2016 7:32 pm

does it crash immediately after startup? Or does it need some specific operation to trigger the crash?
Stephen Cheng
FlashPeak Inc.

RichardH
Posts: 20
Joined: Wed Jan 13, 2016 6:43 am

Re: SJ-10_x64 deb segfaults on Deb-8.4

Post by RichardH » Wed May 25, 2016 11:03 am

Hi, thanks for asking.
Yes, it does. Repeatedly.
From the error message, perhaps there is a permissions problem?
Perhaps from something I did?

I should have remembered from the Mozilla/Phoenix/Firebird/Firefox days
about renaming the Default folder. Well, I renamed the whole
/home/<user>/.config/slimjet/ folder to /home/<user>/.config/slimjet.old/
Installed sj-x64-1002 over 0906 just to be sure.
And, as expected, it starts right up.

WORK-AROUND:
Probably best to only rename the /home/<user>/.config/slimjet/Default/ folder
but I was tired of not being able to get in. :)
Now [all] I have to do is reconfigure everything. :oops:

I don't really remember a crash. I just closed sj for some reason, then it wouldn't start.
If it happens again, I'll try to make notes immediately before I forget.
MX-15_x64: desktop w/4.7.0-4.1-liquorix-amd64;
MX-15_386: netbooks w/4.4-7.dmz.1-liquorix-686-pae.

Post Reply