Cache options

General discussion about Slimjet, or other issues related to web browser in general.
Locked
User avatar
rseilersj
Posts: 33
Joined: Sat May 09, 2015 1:54 pm

Cache options

Post by rseilersj »

It's great that you provide these options in the UI, unlike another browser that shall remain nameless (OK, Chrome).

Can you disable the cache in the UI? You could use a switch (--disk-cache-dir=null), but I'd prefer the UI method since that covers all ways that the browser opens. Setting it to 0 does not do it, while setting it to 1 keeps it pretty small (maybe up to 10MB in reality), but it's not disabled.

User avatar
rseilersj
Posts: 33
Joined: Sat May 09, 2015 1:54 pm

Re: Cache options

Post by rseilersj »

Interestingly, if you do use that switch, the UI changes accordingly--in a way that's impossible to do via the UI.

dev
Posts: 761
Joined: Mon Apr 21, 2014 10:30 pm

Re: Cache options

Post by dev »

Does the settingin the ui remain if you stop using the switch ?

User avatar
rseilersj
Posts: 33
Joined: Sat May 09, 2015 1:54 pm

Re: Cache options

Post by rseilersj »

No. If you do that the "null" disappears and files start caching.

Locked