Slimjet crashes on chrome://settings/ Bug?

General discussion about Slimjet, or other issues related to web browser in general.
Post Reply
city_zen
Posts: 7
Joined: Thu Sep 15, 2016 7:59 am

Slimjet crashes on chrome://settings/ Bug?

Post by city_zen »

Hi,

I'm getting constant crashes on a new installation of Slimjet as soon as I go to Settings. This is on a new PC and perfectly reproducible.

OS: Windows 10 Enterprise
Version: 20H2

Slimjet version(s):
Slimjet 29.0.3 (32 bit)
Slimjet 29.0.3 (64 bit)
Slimjet 30 Beta (32 bit)

All versions crash when I got to Settings

Steps to reproduce:
Open Slimjet
Open menu
Click on Settings

The crashes happen immediately, no page is loaded. These crashes also happen when writing chrome://settings/ in the address bar and hitting Enter

I think I found Crash Reports in C:\Users\Username\AppData\Local\Slimjet\User Data\Crash Reports , but I can't attach the files here

Is there anything else I can try?

Thanks in advance

User avatar
oftentired
Posts: 1424
Joined: Tue May 13, 2014 3:14 am

Re: Slimjet crashes on chrome://settings/ Bug?

Post by oftentired »

Use This Feedback Webpage to submit the bug and attach the crash report

and fetch the offline installation pkg

uninstall then re-install from a fresh offline installation pkg
For those of you who wear aluminum foil hats, the voices lie, don't believe them!

Running 32 Bit SJ on Win 7 Pro

city_zen
Posts: 7
Joined: Thu Sep 15, 2016 7:59 am

Re: Slimjet crashes on chrome://settings/ Bug?

Post by city_zen »

oftentired wrote:
Sat Apr 10, 2021 3:28 pm
Use This Feedback Webpage to submit the bug and attach the crash report

and fetch the offline installation pkg

uninstall then re-install from a fresh offline installation pkg
Thanks

I uninstalled and reinstalled from a fresh offline installation package (Slimjet 30 Beta - 32 bit) and I'm getting exactly the same crashes as before. During uninstallation I chose to remove all settings and data from the installation, so as to not affect the new installation

I've submitted the bug to that Feedback Form you suggested and I attached the crash report.
Hopefully they can take a look at it

Post Reply