Page 3 of 7

Re: No sound on linux

Posted: Sun Jun 02, 2019 2:28 pm
by sleeper10
Texstar. wrote:
Wed May 29, 2019 11:29 pm
23.0.4.0, still no sound. You ain't gonna believe this but Slimjet started doing sign language instead of sound! :D :D :D
The libffmpeg.so that came with 23.0.4.0 gives me sound on my 64bit machine. Try that one.
Still no sound on 32bit though. Like you, I tried about every libffmpeg.so with no luck on 32bit.

Re: No sound on linux

Posted: Sun Jun 02, 2019 4:21 pm
by sobermadman
I'm afraid the fix offered for Linux systems (using libffmpeg.so and replacing the current one) is not working for me (slimjet 23.04). And I haven't discovered any opther solution. This really is a pain and a shame - I have come to prefer Slimjet over Chromium and Vivaldi as it's easier on RAM, and also faster overall. But no sound is a deal-breaker, and I'm going to have to return to Chromium. I hope this will eventually get fixed because it's a great browser - or would be if it could actually play sound :-)

Re: No sound on linux

Posted: Wed Jun 05, 2019 6:23 am
by missmoondog
yep, same deal here on my 2, 32bit machines. definitely a deal breaker after having to have waited so long for an update that didn't fix the issue. it's one thing to have to mess a round with stuff to get it to work, but when it doesn't work no matter what, it's time to move on, which i have. :(

Re: No sound on linux

Posted: Mon Jun 10, 2019 8:17 pm
by sleeper10
No fix on 23.0.5.0, still no sound. I guess a solution can't be found, disappointing. :cry:

Re: No sound on linux

Posted: Mon Jun 17, 2019 9:26 pm
by Texstar.
NO SOUND on Linux with Flashpeak Slimjet 23.0.6.0. No pulseaudio stream ever shows up in the volume control. A few people have got sound to work by stripping out pulseaudio and using alsa only.

Re: No sound on linux

Posted: Thu Jun 20, 2019 4:23 am
by Texstar.
I tested all of our Chrome based browsers with youtube and guess which browser was the only one without sound? Flashpeak Slimjet :shock:

Brave Browser - good
Google Chrome - good
Min Browser - good
Opera Stable - good
Vivaldi Stable - good

Cheers,
Texstar
PCLinuxOS

Re: No sound on linux

Posted: Thu Jun 20, 2019 8:38 am
by sleeper10
I wonder why that is and why a fix doesn't seem to be coming any time soon?

Re: No sound on linux

Posted: Thu Jun 20, 2019 9:08 am
by missmoondog
sleeper10 wrote:
Thu Jun 20, 2019 8:38 am
I wonder why that is and why a fix doesn't seem to be coming any time soon?
can't answer that but, judging from size/# of posts in the forums for this browser, it must not be a very widely used browser or have much of a team working on it? that's not really a big thing, but when it comes to not having sound play in the browser and it being a known issue for as long as it has, it's really sad that it isn't fixed.

i really like this browser compared to any other chrome based browser too. :)

edit: i tried opera stable, 64bit on my machine yesterday and it didn't play a single thing either without having to mess around and i still never got it to work. haven't really liked opera since way back in the early versions anyway and dislike it even more since switching to the chrome engine.

Re: No sound on linux

Posted: Thu Jun 20, 2019 10:52 am
by sleeper10
Oddly, sound works fine on my 64 bit, for me anyway. But, on 32 bit...nothing.

Re: No sound on linux

Posted: Thu Jun 20, 2019 11:40 pm
by Texstar.
sleeper10 wrote:
Thu Jun 20, 2019 10:52 am
Oddly, sound works fine on my 64 bit, for me anyway. But, on 32 bit...nothing.
Do you have pulseaudio enabled on your 64bit or are you using straight alsa?