Page 1 of 1

address bar display

Posted: Mon Mar 11, 2019 11:37 am
by Anonymosity
Why does Slimjet hide the prefix of a hostname in the address bar? Even if I select the address, I do not see the prefix. A large domain will use different prefixes for different sites, and being able to see the prefix is useful. I see no point in hiding it.
I use Mac Slimjet 21.0.8.0.

Re: address bar display

Posted: Mon Mar 11, 2019 4:27 pm
by CrockPot
Just click twice on the address bar and it will show up.This is have something to do with Chrome in general,it's not Slimjet exclusive.

Re: address bar display

Posted: Tue Mar 12, 2019 1:54 pm
by Anonymosity
CrockPot wrote:
Mon Mar 11, 2019 4:27 pm
Just click twice on the address bar and it will show up.This is have something to do with Chrome in general,it's not Slimjet exclusive.
That does not work. It just highlights the word I double-click on. I have a bookmarklet that will show me the whole hostname, so I guess I have to use that. I think that behaviour must be somewhat Slimjet exclusive, since Opera, which is also built from chromium source code, does not hide the prefix.

Re: address bar display

Posted: Sat Jun 29, 2019 2:16 am
by goldensun87
I also do not like the beginning of the url being hidden by default. Is there any way to disable/change this in config?

Re: address bar display

Posted: Wed Jul 31, 2019 9:12 pm
by Tweakerz
Anonymosity wrote:
Tue Mar 12, 2019 1:54 pm
CrockPot wrote:
Mon Mar 11, 2019 4:27 pm
Just click twice on the address bar and it will show up.This is have something to do with Chrome in general,it's not Slimjet exclusive.
That does not work. It just highlights the word I double-click on. I have a bookmarklet that will show me the whole hostname, so I guess I have to use that. I think that behaviour must be somewhat Slimjet exclusive, since Opera, which is also built from chromium source code, does not hide the prefix.
Clicking twice does work, either slow your click or click to the right on the end, not ON an actual word within the field.