Login screen is missing the Login data

General discussion about Slimjet, or other issues related to web browser in general.
Post Reply
addorian85
Posts: 4
Joined: Tue Jan 09, 2018 7:53 am

Login screen is missing the Login data

Post by addorian85 » Sun Feb 03, 2019 8:12 am

Hello, I was trying to log in to XDA, but when I try to do that, I am missing the field for username and password. I am only prompted with the LOGIN button. https://forum.xda-developers.com/
Image
On other browsers it is working. tried also deleting cookies, no luck.
not sure if this was already posted, tried to find it but couldn't find any match. Thank you!

sleeper10
Posts: 363
Joined: Thu Jun 23, 2016 7:34 pm

Re: Login screen is missing the Login data

Post by sleeper10 » Sun Feb 03, 2019 1:46 pm

Try disabling Adblocker or other extensions. Or, just try it in incognito mode.

addorian85
Posts: 4
Joined: Tue Jan 09, 2018 7:53 am

Re: Login screen is missing the Login data

Post by addorian85 » Sun Feb 03, 2019 3:09 pm

sleeper10 wrote:
Sun Feb 03, 2019 1:46 pm
Try disabling Adblocker or other extensions. Or, just try it in incognito mode.
Thank you! I have tried both options and in both cases it has worked!

maybe it's a silly question, but why is this happening?

sleeper10
Posts: 363
Joined: Thu Jun 23, 2016 7:34 pm

Re: Login screen is missing the Login data

Post by sleeper10 » Sun Feb 03, 2019 3:36 pm

Either adblocker or an extension is the cause. If you disable each, one at a time, you'll find the culprit. As for why, I dunno. Just keep whatever is causing it disabled on that site & you should be good. :)

Post Reply