Losing login status - cookie problem?

General discussion about Slimjet, or other issues related to web browser in general.
Jetsamano
Posts: 27
Joined: Thu Dec 14, 2017 5:24 am

Re: Losing login status - cookie problem?

Post by Jetsamano » Sat Mar 31, 2018 9:04 am

Just updated Slimjet to Version 18.0.2.0 (based on Chromium 64.0.3282.119).
Bug still there, only change is update to language files. :(

Erickemball
Posts: 3
Joined: Thu May 17, 2018 4:16 am

Re: Losing login status - cookie problem?

Post by Erickemball » Fri May 18, 2018 3:07 am

Scratch that problem is still there :(

___________
My website: mày ngang đẹp

Jetsamano
Posts: 27
Joined: Thu Dec 14, 2017 5:24 am

Re: Losing login status - cookie problem?

Post by Jetsamano » Wed May 30, 2018 2:16 am

.
********** Hurrah **********

I thought it would never happen but today's update 19.0.1.0 appears to have solved the problem.
I have tested it several times on several forums and it retained the logins.
It would have been nice if Slimjet had acknowledged this bug and stated it had been solved.

stevekasian
Posts: 9
Joined: Sun Oct 02, 2016 6:29 pm

Re: Losing login status - cookie problem?

Post by stevekasian » Thu Jan 24, 2019 7:48 pm

I am still having this problem, and I am on Slimjet Version 18.0.5.0 (based on Chromium 64.0.3282.119) (Official Build) (32-bit).

I have been having the same issue for the past year or so. I am an advanced user (IT tech) and have gone through all of the settings to make sure nothing is set to be blocked or deleted, cookie wise, and every time I close and restart the browser, I have to login to all my sites again. I also am unable to save any personal settings on any websites that utilize cookies to store settings parameters. I have checked all the cookies individually, listed in the page cookie details, and it appears all cookies are being set properly; But they are not being properly read once the browser is restarted. They are all still there though, values set.

Can somebody please give an update on this issue? Thanks!

User avatar
oftentired
Posts: 1240
Joined: Tue May 13, 2014 3:14 am

Re: Losing login status - cookie problem?

Post by oftentired » Thu Jan 24, 2019 10:53 pm

Here is your update:
Download the most current version and the problem should be resolved.
For those of you who wear aluminum foil hats, the voices lie, don't believe them!

Running 32 Bit SJ on Win 7 Pro

Post Reply