Losing login status - cookie problem?

General discussion about Slimjet, or other issues related to web browser in general.
User avatar
oftentired
Posts: 1196
Joined: Tue May 13, 2014 3:14 am

Re: Losing login status - cookie problem?

Post by oftentired » Wed Mar 07, 2018 7:35 pm

Try this, change your Cache directory.
For those of you who wear aluminum foil hats, the voices lie, don't believe them!

Running 32 Bit SJ on Win 7 Pro

Jetsamano
Posts: 27
Joined: Thu Dec 14, 2017 5:24 am

Re: Losing login status - cookie problem?

Post by Jetsamano » Thu Mar 08, 2018 2:44 am

whatisthis wrote:... It's becoming a pain to have to log in to all my forums and social media accounts whenever I turn on my computer and open slimjet.
It was even worse for me because I always close the browser when I've finished surfing so I had to login every time I opened the browser.
For now, probably like many (most?) people, I leave it open all day.

I'm surprised the bug hasn't been solved by now though.

whatisthis
Posts: 4
Joined: Wed Mar 07, 2018 5:55 pm

Re: Losing login status - cookie problem?

Post by whatisthis » Thu Mar 08, 2018 5:53 pm

Jetsamano wrote: For now, probably like many (most?) people, I leave it open all day.
Unfortunately that's not an option for me.

I ended up rolling back to a earlier update and all my accounts stayed logged in today.

whatisthis
Posts: 4
Joined: Wed Mar 07, 2018 5:55 pm

Re: Losing login status - cookie problem?

Post by whatisthis » Fri Mar 09, 2018 4:59 am

whatisthis wrote: I ended up rolling back to a earlier update and all my accounts stayed logged in today.
Actually ignore this, turned my computer back on just now and all my log ins are gone again :/

Goperman
Posts: 2
Joined: Fri Mar 09, 2018 3:37 pm

Re: Losing login status - cookie problem?

Post by Goperman » Fri Mar 09, 2018 4:00 pm

I'm using version 17.0.9.0 (based on Chromium 63.0.3239.52) (Official Build) (64-bit).

It's working, keeping me logged in on sites.

Jetsamano
Posts: 27
Joined: Thu Dec 14, 2017 5:24 am

Re: Losing login status - cookie problem?

Post by Jetsamano » Fri Mar 09, 2018 5:15 pm

Goperman wrote:I'm using version 17.0.9.0 (based on Chromium 63.0.3239.52) (Official Build) (64-bit).
It's working, keeping me logged in on sites.
As in the first post, it was when I updated to 18.0.1.0 when it started happening.

Goperman
Posts: 2
Joined: Fri Mar 09, 2018 3:37 pm

Re: Losing login status - cookie problem?

Post by Goperman » Sat Mar 10, 2018 5:06 pm

Jetsamano wrote:
Goperman wrote:I'm using version 17.0.9.0 (based on Chromium 63.0.3239.52) (Official Build) (64-bit).
It's working, keeping me logged in on sites.
As in the first post, it was when I updated to 18.0.1.0 when it started happening.
:) I should have stated I downgraded from 18.0.1.0 back to 17.0 because of that reason.

whatisthis
Posts: 4
Joined: Wed Mar 07, 2018 5:55 pm

Re: Losing login status - cookie problem?

Post by whatisthis » Sun Mar 11, 2018 6:01 pm

Yeah I'm back on 17.0 and everything is staying logged in again.

Not sure why it didn't work a few days ago when I rolled back to 17.0 but whatever. No hassle now :D

Jetsamano
Posts: 27
Joined: Thu Dec 14, 2017 5:24 am

Re: Losing login status - cookie problem?

Post by Jetsamano » Mon Mar 12, 2018 2:51 am

I'll persevere with 18 and when there's an update I'll reply with a :) or a :(

Jetsamano
Posts: 27
Joined: Thu Dec 14, 2017 5:24 am

Re: Losing login status - cookie problem?

Post by Jetsamano » Thu Mar 29, 2018 2:53 am

I must say I am very disappointed with FlashPeak Inc.
I reported this problem via their Feedback form on 25 Feb 18 but still haven't had a reply.
No new version yet there have been at least 3 users in this thread who have the same problem.
Possibly the same problem also in https://www.slimjet.com/en/forum/viewto ... f=6&t=1823

Version 17 doesn't have the problem so why is Slimjet not doing something about it!
It's not as if it's a trivial problem.

Post Reply