Search found 47 matches

by BillLite
Mon May 15, 2017 10:48 am
Forum: General
Topic: RESOLVED(My FIX) - Flash permanently disabled in incognito
Replies: 2
Views: 3658

Why is Flash permanetly blocked in 'incognito' mode

when starting SJ from shortcut that has incognito switched on Flash is [permanently disabled.

I am getting damned tired of having to whitelist my Flash sites, and then still seeing that damned 'right ckick' message for a few seconds while the Flash starts.
by BillLite
Tue May 09, 2017 8:44 pm
Forum: General
Topic: RESOLVED(My FIX) - Flash permanently disabled in incognito
Replies: 2
Views: 3658

RESOLVED(My FIX) - Flash permanently disabled in incognito

Found MY solution! I have 13.0.9.0 and it's Profiles on my desktop Windows 7 machine, and am in the process of migrating them to ALL of my Windows 10 machines. 13.0.9.0 and it's Profiles will stay until the chromium devs hopefully get their heads out of dark places and STOP screwing us up with THEIR...
by BillLite
Wed May 03, 2017 5:44 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Blank tab with 14.0.2.0 - RESOLVED with 14.0.5.0 THANKS
Replies: 4
Views: 5084

Re: Blank tab with 14.0.2.0 --- RESOLVED with 14.0.5.0

version 14.0.5.0 took care of this quite well!
DUMB idea of the chromium devs to 'insist' we start an incognito session with a blank tab!
WTF do they think we would do with a blank incognito tab besides open the same damned page we have in the settings as the HOME start page!
by BillLite
Fri Apr 28, 2017 5:46 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Blank tab with 14.0.2.0 - RESOLVED with 14.0.5.0 THANKS
Replies: 4
Views: 5084

Re: Blank tab with 14.0.2.0

NOPE! making a new profile still opened a blank window telling me I 'am in incognito' mode.
S--T, damn hate!
by BillLite
Fri Apr 28, 2017 8:02 am
Forum: Bug Reports
Topic: Blank tab with 14.0.2.0 - RESOLVED with 14.0.5.0 THANKS
Replies: 4
Views: 5084

Re: Blank tab with 14.0.2.0

The 14.0.4.0 version does the same thing! QUOTE FROM WHATS NEW PAGE: 14.0.4.0 (4/27/17) Fix bug associated with opening home page when openning a new window via program shortcut UNQUOTE Looks like I will be stuck on 13.0.9.0 UNTIL OR IF gets fixed! I suppose trying a new profile is in order, but it ...
by BillLite
Wed Apr 26, 2017 4:41 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Blank tab with 14.0.2.0 - RESOLVED with 14.0.5.0 THANKS
Replies: 4
Views: 5084

Re: Blank tab with 14.0.2.0

OK, I found that there is a 14.0.3.0 that indicates it 'fixed' a problem with the startup page. What follows is from the 'What's New' page. QUOTE:14.0.3.0 (4/26/17) Fix bug associated with startup page. UNQUOTE: DID NOT work for me, still opens a blank tab whether in incognito or regular mode. So ba...
by BillLite
Wed Apr 26, 2017 4:30 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Blank tab with 14.0.2.0 - RESOLVED with 14.0.5.0 THANKS
Replies: 4
Views: 5084

Blank tab with 14.0.2.0 - RESOLVED with 14.0.5.0 THANKS

14.0.2.0 opens a blank 'tab' for me when starting, even though I have a 'start page' set in the Settings. I tried changing the 'start' page, and still get a blank tab!
I to am stuck on 13.0.9.0 until it is either fixed or forever if it is not fixed!
by BillLite
Mon Feb 13, 2017 8:06 pm
Forum: General
Topic: version 13 Slimjets slow to load pages
Replies: 0
Views: 2516

version 13 Slimjets slow to load pages

Seems like there have been changes that cause most pages to load very slow. More so than previous versions. I notice in the lower left that 'waiting for xxxxxx extension' is there for a much longer time than previous versions. I have all the same extensions, so I don't think that is my slow page loa...
by BillLite
Sun Dec 11, 2016 7:29 pm
Forum: General
Topic: Login problems
Replies: 16
Views: 16515

Re: Login problems

I got my laptop (Slimjet Version 11 it works) next to the desktop (Slimjet version 12 it doesn't work) and went through the settings one by one, and they are the same. So there must be some arcane piece of coding or one of those chrome switches that got added or turned off or whatever the chromium d...
by BillLite
Sun Dec 11, 2016 7:21 pm
Forum: General
Topic: trouble with microsoft online webapps (onenote, outlook)
Replies: 3
Views: 4471

Re: trouble with microsoft online webapps (onenote, outlook)

See this post. viewtopic.php?f=5&t=1331

I had to go back to version 11 to get Microsoft login to work.