Search found 6 matches

by eastskies
Thu Mar 14, 2019 2:28 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Tool Bar autohide bug in full screen mode
Replies: 0
Views: 5193

Tool Bar autohide bug in full screen mode

Slimjet version 22.0.4.0 OS: Mac OS High Sierra The Toolbar and Tab bar will not auto-hide even when this option is checked in the 'View' menu. Also just before this bug emerged following a fresh install, the Tab Bar was not visible.( In an effort to solve the hidden Tab Bar problem the Tool Bar and...
by eastskies
Fri Feb 22, 2019 11:07 am
Forum: Tips and Tricks
Topic: MAC OS Video Playing Problem [Solved]
Replies: 1
Views: 18298

MAC OS Video Playing Problem [Solved]

If you find many videos have stopped playing on various sites on the Mac OS version of Slimjet, try this: download the OSX OS version of libffmpeg.dylib from https://github.com/iteufel/nwjs-ffmpeg-prebuilt/releases and place it in this location on your Mac: Applications/FlashPeak Slimjet.app/Content...
by eastskies
Sat Sep 15, 2018 10:55 am
Forum: Bug Reports
Topic: HTML video not playing in Slimjet 20 on Mac OS
Replies: 13
Views: 18473

Re: HTML video not playing in Slimjet 20 on Mac OS

Can you post the url where you got libffmpeg.dylib 0.32.4 from. Thanks.
by eastskies
Sat Sep 15, 2018 6:20 am
Forum: Bug Reports
Topic: HTML video not playing in Slimjet 20 on Mac OS
Replies: 13
Views: 18473

Re: HTML video not playing in Slimjet 20 on Mac OS

Have those who've managed to get HTML video working on Linux? I'm on a Mac and video is still not working.
by eastskies
Mon Sep 10, 2018 1:59 pm
Forum: Bug Reports
Topic: HTML video not playing in Slimjet 20 on Mac OS
Replies: 13
Views: 18473

Re: HTML video not playing in Slimjet 20 on Mac OS

Mac OS reports that a 26 byte file named 'Libraries' in the FlashPeak Slimjet Framework.framework/ Libraries folder
cannot not be opened because it cannot be found.
by eastskies
Mon Sep 03, 2018 7:49 am
Forum: Bug Reports
Topic: HTML video not playing in Slimjet 20 on Mac OS
Replies: 13
Views: 18473

HTML video not playing in Slimjet 20 on Mac OS

I'm using Mac OS High Siearra 10.13.6.
Following installing Slimjet 20 and replacing libffmpeg.dylib in the Framwork/ Libraies as usual, HTML videos won't play.
Anybody got any suggestions as to how to fix this?